Om BN Bygg

Bekkjorden og Nysæther Bygg AS ble etablert i 1992 og har bred kompetanse innen nybygg og rehabilitering av hus, hytter og næringsbygg. Vi kan ta hånd om hele prosessen - fra prosjektering til nøkkelferdig bygg.

Vi bygger boliger forankret i solid norsk håndverkstradisjon, med moderne løsninger som gir lavere energiforbruk og bedre inneklima. BN Bygg har også lang erfaring med bygging av høy standard hytter på fjellet.

Vi er forhandler av Systemhus, noe som gir deg tilgang til våre innholdsrike hus- og hyttekataloger. Har du egne idéer eller tegninger, hjelper vi deg også med dette. Vi har lang erfaring med bygging av skreddersydde eneboliger.

Skulle dere ønske en hustype eller hytte som ikke finnes i Systemkatalogen, tegner våre arkitekter huset slik dere vil ha det - eller vi bygger etter dine egne tegninger. Uansett blir prosjektet bygget på stedet av dyktige håndverkere som gir større muligheter for skreddersydde løsninger og de små detaljene detaljene som gjøre hus og hytter til noe spesielt.

Fokus på kvalitet og fleksibilitet gjør oss til et sikkert valg for vår kunder. Vi bygger hus og hytte i Hallingdal, Hol, Ål, Hemsedal, Gol, Nes, Flå, Sigda og Flesberg.
Ta kontakt for en hyggelig boligprat!

Våre ansatte

BN Bygg består av fagarbeidere med lang erfaring fra byggebransjen. Vi er 19 ansatte, og er stolte av at vi har kvalitetskrav og yrkesstolthet godt forankret i alle ledd i vår bedrift.

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Våre samarbeidspartnere

Som toltalentreprenør tar vi ansvar for hele prosessen - fra prosjektering til ferdigstilling. Sammen med våre leverandører kan vi sikre en god byggeprosess og et godt sluttresultat.